VA-ingenjörer till Sweco

VA-ingenjörer till Sweco

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Swecos räkning en civilingenjör inom VA. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Sweco.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swecos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Din uppgift på Swecos VA-systems avdelning är att aktivt arbeta med frågor som rör bland annat dagvatten och ledningsnätsinriktning. Du kommer att vara med och ta fram kommunens dagvattenstrategi för att kommunen ska uppnå en hållbar dagvattenhantering, både i den befintliga VA-anläggningen och i nya områden.

I din funktion kommer du även att delta som teknisk kravställare i företrädesvis kommunala projekt med bland annat granskning av utredningar och tillämpningar av styrdokument för VA-enheten.

Vi söker dig som
  • Civilingenjörsutbildning inom VA, miljö eller kemi eller har likvärdig arbetslivserfarenhet
  • Har några års erfarenhet inom VA-området, antingen mot projektering eller utredning
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen på Swecos VA-systems avdelning. Här kommer du att tillhöra en grupp av härliga kollegor med blandad kompetens inom området. Här ges du en möjlighet att bygga vidare din kunskap tillsammans med ledningsprojektörer och utredare.

Då vi söker en bred kompetens inom VA är din inriktning särskilt intressant att spinna vidare på. Motivera gärna i din ansökan!

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecca Bly, 070-811 08 09

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 21 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.