Dagvattenutredare till Sweco

Dagvattenutredare till Sweco

"När vi bygger framtidens hållbara städer minskar vi miljöpåverkan så långt det är möjligt, samtidigt som vi anpassar samhället till ett förändrat klimat. Att ta hand om dagvattnet är en viktig del av detta både för att undvika översvämningar och för att undvika föroreningar"

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Swecos räkning en dagvattenutredare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Sweco.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swecos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Sweco skapar hållbara lösningar för att leda bort och rena överflödigt vatten, exempelvis genom lokala innovativa dagvattenlösningar. De gör också riskbedömningar och föreslår åtgärder för bättre skydd av vattendrag och VA-system. Uppdragen omfattar bland annat miljöutredningar samt analys och projektering av olika typer av vattensystem.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
  • Skapa ledningsnätens och vattendrags nuvarande funktion genom modellering för att se vilken effekt planerade åtgärder kommer att få.
  • Miljöutredningar
  • Projektering av olika typer av vattensystem.
Vi söker dig som

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen på Swecos VA-avdelning. Du är en lyhörd kollega som sätter stort värde på dina kunder och arbetsgrupp. Du trivs i rollen som konsult och är mån om att utföra ditt jobb professionellt och enligt tidsplan.

Du har ett par års arbetslivserfarenhet inom dagvattensfrågor så som utredning och/eller projektering. Du har god kunskap inom ditt område och vill ta nästa kliv som uppdragsledare eller teknikansvarig.

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecca Bly, 070-811 08 09

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 21 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.