Butikssäljare

Butikssäljare

Arbetsbeskrivning
Som butikssäljare är din främsta utmaning att fånga kundens intresse där du genom din kreativitet och lyhördhet skapar bra lösningar efter kundens behov och önskemål.
Genom en hög produktkunskap och ett professionellt bemötande får kunden förtroende och trygghet av dig som säljare.

Nu söker vi medarbetare till vårt varuhus där du i rollen kommer att arbeta med professionell försäljning och rådgivning samt beställa, exponera och vårda avdelningens varor. Du ska även aktivt delta i avdelningens dagliga arbetsuppgifter, vara kunskapshungrig och vara delaktig i varuhusets utveckling.

Tunga lyft och helgarbete förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetat inom försäljning och service.

Har du tidigare erfarenhet inom byggvaror, färg, mattor är detta meriterande men inte ett krav, dock ser vi att du ska vara motiverad och ta dina arbetsuppgifter på stort allvar. Via interna utbildningar utvecklar vi din kunskapsbank.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Egenskaper

Du brinner för försäljning där du älskar att vara i en föränderlig miljö. Du ska också vara lyhörd, nyfiken och samarbetar gärna med andra.

Du är också social och utåtriktad och har en seriös inställning till ditt arbete.

Vi erbjuder dig en arbetsmiljö i högt tempo där snabba lösningar är en vardag. Du får chansen att utvecklas både som person och som säljare inom ett unikt företag.

Ansökan

Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Välkommen in med din ansökan redan idag!

Frågor om tjänsten ring, 054-181197.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stuvbutiken.com
Sista ansökningsdag 15 mars 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stuvbutiken är en av Sveriges största varuhus inom golv, färg, badrum, tapet, kaminer, kök etc. Som ett ständigt växande företag både gällande personal och utbud har vi just nu över 100 anställda och en butiksyta på 6500 m². Vår främsta strävan är att sälja kvalitetsvaror till ett lågt pris och uppfylla varje kunds behov.