Systemförvaltare

Systemförvaltare

Har du tidigare erfarenhet av system/IT-förvaltning alternativt en eftergymnasial utbildning inom exempelvis IT- och systemdesign? Är du lyhörd, kommunikativ och serviceinriktad? Studentwork söker just nu en Systemförvaltare till ett vikariat hos Ellevio i Karlstad. Ellevio är ett av Sveriges ledande elnätsföretag och omfattar cirka 939 000 kunder och har drygt 450 anställda. I rollen kommer du få arbeta med varierande arbetsuppgifter och ta stort eget ansvar. Låter detta intressant? Vi på Studentwork arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!

Om rollen
I rollen som Systemförvaltare hos Ellevio i Karlstad kommer du, tillsammans med cirka 9 stycken andra Systemförvaltare, förvalta system som är direkt kopplade till elnätet. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande och beröra allt från IT-administration till att säkerställa att olika system och tjänster fungerar och är anpassande efter verksamheten.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Ansvarig för att säkerställa att system och tjänster fungerar enligt överenskomna ramar.
  • Följa upp och revidera förvaltningsplan och löpande förvaltningsaktiviteter.
  • Assistera och supporta verksamheten kring systemen.
  • Arbeta med IT-administration såsom att hantera användarbehörigheter och licenser.
Genom denna roll kommer du att arbeta på ett stort och välkänt företag där du har kontakt med många olika chefer och avdelningar. Du kommer få ta stort ansvar över ditt arbete även om det såklart finns andra kollegor att fråga om hjälp.

Praktiska detaljer:

Ort: Karlstad

Start: Omgående

Omfattning: Detta är ett vikariat som kommer att pågå till och med slutet av december 2021. Du kommer att vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos Ellevio.

Arbetstider: Heltid, kontorstider

Önskad bakgrund
Vi söker dig som tidigare har arbetat med system/IT-förvaltning alternativt har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis IT- och systemdesign. Har du arbetat inom teknisk support eller som IT-tekniker så kan det också vara intressant. Övriga krav är att du är flytande i svenska och engelska vad gäller tal och skrift. Det är meriterande om du känner till eller har arbetat enligt ITIL (Information Technology Infrastructure Library, ramverk med samling principer för hantering av IT-tjänster).

Som person är du lyhörd, kommunikativ och serviceinriktad. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och stötta olika chefer och kollegor i organisationen. Vidare har du en bra förståelse för system och systemuppbyggnad och ett intresse för systemförvaltning.

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 feb 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.