Extraarbete för teknikerstudent

Extraarbete för teknikerstudent

Vår kund, som i denna rekryteringsprocess har valt att vara anonym, är ett av Nordens största teknikkonsultbolag. Till dem söker vi nu 2-3 teknikersupportrar som ska arbeta i en studentpool med att supportera bolagets tekniker ute på fält. Detta är ett konsultuppdrag på 12 månader där du kommer att vara anställd utav oss på Studentwork men arbeta deltid ute hos vår kund. Efter dessa 12 månader finns stora chanser att få förlängt ytterligare ett år.

Dina arbetsuppgifter
Som teknikersupport på deltid jobbar du i en varierad roll med fokus på service/support och lättare administration. I denna roll är dina huvudsakliga arbetsredskap din telefon och dator där du tar emot inkommande samtal och mail från tekniker och entreprenörer ute i arbete/fält runt om i Sverige. Du bistår dem med information kring bland annat fibernät och övriga supportärenden och registrerar samt uppdaterar detta i register och stödsystem.

Fokus i rollen är att på ett effektivt, kundfokuserat och serviceinriktat sätt bistå tekniker, entreprenörer och kollegor runt om i landet med korrekt information.

Placeringsort: Karlstad

Arbetstider: Vardagar 07:30 - 17:00

Omfattning: Deltid ca 2 dagar i veckan, flexibelt med både hel och halvdagar

Lov: Under sommaren och julen erbjuds heltidsarbete

Start: Efter överenskommelse

Din profil
Vi söker dig som idag har minst två år kvar tills din examen och studerar en teknisk inriktning. Vi önskar också att du är bosatt i Karlstadsområdet då planen är att du ska arbeta heltid under sommar och jul. Utöver detta önskar vi att du talar och skriver obehindrat på svenska, har en god datavana och ett tekniskt intresse som du vill vidareutveckla. Som person tror vi att du som söker är serviceinriktad, lösningsfokuserad och uppskattar att ha ett arbete där du har telefonen som ditt främsta verktyg. Om du tidigare har erfarenhet utav support, kundtjänst eller ett tekniskt arbete ser vi det som mycket meriterande, men det är inget krav.

Vi tillämpar löpande urval och kan därför komma att anställa redan innan sista ansökningsdagen. Så välkommen med din ansökan idag!

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 9 mars 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.