Ellevio sommarjobb 2021 – Nätanalytiker

Ellevio sommarjobb 2021 – Nätanalytiker
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Dina arbetsuppgifter
För Ellevios räkning söker vi två nätanalytiker som vill arbeta heltid under perioden 7 juni - 27 augusti 2021. I Rollen som nätanalytiker kommer du att arbeta med de uppgifter som är mest aktuella för gruppen. Detta kan innebära uppgifter som:
  • Analysera och sammanställa projektdokumentation och kartor för att åldersbestämma Ellevios nät
  • Analysera och modellera datamängder
  • Kvalitetssäkring och utveckling av befintliga och framtida modeller
  • Långsiktiga elnätsanalyser
  • Genomgång och uppdatering av elnätsinformation
Din profil
Vi söker dig som studerar till ingenjör med en inriktning mot elkraft, elteknik eller energi och miljö och som har minst en termin kvar av dina studier. Du har en förmåga att arbete både självständigt och i grupp samt att tänka kritiskt för att kunna utmana det befintliga för att vidareutveckla strukturer och rutiner. Som person tror vi att du är analytisk, utredande och nyfiken.

Ansökan
Alla Ellevios sommarjobbstjänster 2021 är konsultuppdrag vilket innebär att du anställs av Studentwork och arbetar som konsult på Ellevio. I din ansökan ber vi dig bifoga CV, personligt brev samt betyg på dina hittills avslutade universitets- eller högskolekurser. Ifall du söker flera sommarjobbstjänster, specificera gärna vilken tjänst du är mest intresserad av. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och sista ansökningsdatum är den 28/2 2021. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.