Vi söker CE-Chaufförer till GDL i Karlstad!

Vi söker CE-Chaufförer till GDL i Karlstad!

Vill du arbeta fysiskt och trivs med obekväma arbetstider - OB? Då är detta jobb för dig!

Information om uppdraget:

Uppdraget hos GDL innebär mycket kundkontakt samt mycket rörelse i arbetet. Som chaufför hos GDL kommer du ansvara för lastning på terminalen i Karlstad för att sedan distribuera och lossa livsmedel runt om Karlstad och i närliggande områden. Efter en sommar kommer du - om så inte redan är fallet - vara en fullfjärdar distributionschaufför. GDL erbjuder en lång och gedigen introduktion för att du ska få förutsättningarna till att bestå svenska folket med livsmedel.

GDL är ett stort och välkänt bolag som är verksamma inom transport, logistik och anläggning. Med moderna och miljövänliga ekipage skapar GDL kundanpassade lösningar inom flertal transportområden. Bolaget arbetar med transportuppdrag med stor variation - såsom hel- & delpartier, slingbilar, lokal/regional distribution, tidsstyrda leveranser, e-handelsleveranser med stor volym, kundunika upplägg, expresstransporter samt samordnad varudistribution.

Tjänsterna är konsultuppdrag, vilket betyder att du kommer vara anställd som konsult hos SC transport Sverige - som är en del av StudentConsulting Group. Men arbetet kommer att vara förlagt ute hos GDL och du utgår från Karlstad. Vi erbjuder en visstidsanställning på heltid med blandade arbetstider - här finns det OB timmar att samla in. Vid bra prestation finns god möjlighet till förlängning efter sommarperioden.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har du CE-körkort, YKB, truckkort (A) och digitalt färdskrivarkort. Vi söker dig som är ansvarstagande och tycker om att arbeta självständigt. Du kan anpassa dig till olika situationer och människor. För att klara av arbetet behöver du trivas med fysiskt arbete och besitta en stark arbetsvilja. Utöver din starka arbetsmoral ser vi att gärna att du är en fena på att backa med släp.

Krav:
CE
YKB
Digitalt förarbevis
Truck A-behörighet
Erfarenhet av att ha kört bil och släp
Talar och förstår svenska och eller engelska.

Meriterande:
Erfarenhet av livsmedelsdistribution

Vår process sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få träffa dig på en personlig intervju!

Sökord: Distribution, Truck, Chaufför, CE, Lastbilschaufför

Sökord: Distribution, Truck, Chaufför, CE, Lastbilschaufför
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 20 juli 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com