Systemutvecklare och dataingenjörer sökes till stort IT-företag

Systemutvecklare och dataingenjörer sökes till stort IT-företag

Är du systemutvecklare eller dataingenjör och redo för nya utmaningar? Har du en vilja och driv att utvecklas och är nyfiken och öppen för nya arbetssätt och lösningar? Då har vi tjänsten för dig.

Information om uppdraget:

StudentConsulting i Karlstad söker systemutvecklare/dataingenjörer som har chans att få en rivstart på karriären. Som ny på företaget får du bra stöttning från seniora och mer erfarna kollegor samt chansen att få jobba i en modern utvecklingsmiljö. På arbetsplatsen arbetar med i agilta team, där det valt att blanda både juniora och seniora kompetenser för att alla ska få chansen att utvecklas och växa. Du kommer att bli tilldelad en fadder på plats för att få extra bra stöttning. Företaget har helt nya och stimulerande lokaler centralt Karlstad och arbetstiderna som gäller är 08:00-17:00, med en viss flexibilitet.

Detta söker vi:
  • Är utbildad ingenjör inom data eller elektronik
  • Har goda kunskaper inom Java
  • Har erfarenhet av C/C++
  • Har goda kunskaper i engelska
Det är även meriterande om du har ytterligare erfarenhet av C-programmering. Vid eventuell ansökan till denna tjänst, lista de programmeringsspråk du behärskar och skriv utförligt vilka kurser du läst under din studietid.

Personliga egenskaper:
  • Noggrann, driven, kvalitetsmedveten
  • Positiv och initiativrik
  • Har ett stort tekniskt intresse
Vi tror att ditt tekniska intresse är mycket stort och att du inspireras av att bryta ned komplexa system och hitta lösningar på problem i systemen. Du samarbetar väl med andra samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du ska ha en vilja och driv att utvecklas, vara nyfiken och öppen för nya arbetssätt och lösningar. Du kommer till en början vara anställd hos StudentConsulting och vara uthyrd till kund. Ambitionen är från kundens sida ett övertag efter 6 månader.

Passar beskrivningen in på dig? Verkar tjänsten intressant och spännande?
Vänta inte med din ansökan, intervjuer kommer att ske löpande.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com