Devopscoach sökes till stort IT-företag

Devopscoach sökes till stort IT-företag

Är du social, nyfiken och tycker om att ha kundkontakt? Är du dessutom intresserad av teknik och gillar att vara spindel i nätet. Vi har jobbet där du får möjlighet att testa dina kunskaper samt arbeta i en kul och varierande roll.

Information om uppdraget:

Vår kund är Nordens största IT-tjänsteföretag som erbjuder helhetslösningar, både för näringsliv och offentlig sektor. Nu vill de utöka sitt team av utvecklare med nya talangfulla medarbetare. I arbetet som Devopscoach kommer du att arbeta med att stötta kunder med operational-support, hjälpa till med verktygsstöd och -expertis. Med andra ord kommer du att arbeta med support, installation och coachning både externt internt och externt. Vårt kundföretag erbjuder en god företagskultur med många kompetenta medarbetare, en riktig drömstart för den nyfikna ingenjören!

Tjänsten som Devopscoach är varierande och kräver ett utåtriktat arbetssätt och en förmåga att hitta hållbara lösningar, du kommer att fungera lite som spindeln i nätet. Du arbetar i nära kontakt med kunder, därför är det viktigt att du har en känsla för kundsupport och service. Du ska ha en vilja att lära dig och en drivkraft som hela tiden vill framåt. Det är viktigt att du är en person som vill jobba på agila arbetssätt, såsom tex. Scrum eller Kanban, är öppen för nya idéer och har ett gediget teknikintresse. Du kommer ingå i ett team med blandade erfarenheter där du har chansen att utvecklas enormt.

Du kommer att vara anställd hos StudentConsulting men vara uthyrd till kund. Arbetstiderna är förelagda mellan 08.00-17.00, mån-fre och kontoret ligger i Karlstad. Detta är en spännande tjänst för den unga akademikern, ta chansen och sök redan idag. Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat.

Detta söker vi:

Kompetenskrav:
  • Högskoleutbildning inom; systemvetenskap, dataingenjör, teknik eller liknande.
  • Meriterande om man har en teknisk bakgrund samt en god teknisk förståelse.
  • Erfarenhet från Linux och Windows miljöer, där man helst ska ha vara bekant med att installera, uppdatera, skissa hanteringsflöde och testa.
Personliga kompetenser:
  • Nyfiken och lyhörd, tycker om kundkontakt och har lätt för att se vilka behov som finns.
  • Orädd men ödmjuk - Då man jobbar i team är det viktigt att ha teamanda och ha lätt för att samarbeta.
Meriterande men inget krav:
  • Tidigare erfarenhet av informationssystem, ärendehanteringssystem, projektwikis eller t.ex. Atlassians produkter.
  • Förståelse för agila arbetssätt såsom t ex Scrum eller Kanban - Förståelse för mjukvaruframställning och dess principer.
- Erfarenhet från Linux och eller Windowsmiljöer Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Uppdraget är långsiktigt där, förutsatt att man gör ett bra jobb, kunden räknar med ett övertag när tiden är inne.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se