Dataingenjörer sökes till Tieto i Karlstad!

Dataingenjörer sökes till Tieto i Karlstad!

Är du en nyexaminerad dataingenjör som vill ta ditt första kliv in på arbetsmarknaden? Eller har du kanske längre erfarenhet men intresserad av nya utmaningar? Då kanske det är dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund, Tieto, är Nordens ledande mjukvaru- och IT-tjänsteföretag som erbjuder helhetslösningar, både för näringsliv och offentlig sektor. Nu vill de utöka sitt team av utvecklare med nya talangfulla ingenjörer. I arbetet som utvecklare kommer du att arbeta med inbyggda system, programmering och scriptspråk. Vårt kundföretag erbjuder en god företagskultur med många kompetenta medarbetare, med andra ord, en drömstart för den nyfikna dataingenjören!

Som ny på Tieto får du bra stöttning från seniora och mer erfarna kollegor samt chansen att få jobba i en modern utvecklingsmiljö. Du kommer att vara del av ett team som jobbar i projektform mot delar av utvecklingsarbetet. Teamen är blandade med både juniora och seniora kompetenser. Du kommer att bli tilldelad en fadder på plats för att få extra bra stöttning. Du kommer även att jobba i helt nya lokaler i centrala Karlstad och arbetstiderna som gäller är 08:00-17:00, med en viss flexibilitet. Du kommer till en början att vara anställd hos StudentConsulting och uthyrd som konsult vid Tieto. Om samarbetet fungerar bra är ambitionen att anställning sker direkt hos Tieto.

Detta söker vi:

Vi tror att du som söker är en noggrann och driven person med en positiv och nyfiken inställning till ny teknik. Vi tror att ditt tekniska intresse är mycket stort och att du inspireras av att bryta ned komplexa system och hitta lösningar på problem i systemen. Du samarbetar väl med andra samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du ska ha en vilja och driv att utvecklas, vara nyfiken och öppen för nya arbetssätt och lösningar.

Vi söker dig som:
  • Är utbildad ingenjör inom data eller elektronik
  • Har goda kunskaper inom Java
  • Har goda kunskaper inom Linux
  • Har erfarenhet och kunskap av C/C++ programmering
  • Har goda kunskaper i engelska, svenska är inte ett krav.
Det är även meriterande om du har ytterligare erfarenhet av C-programmering. Vid eventuell ansökan till denna tjänst, lista de programmeringsspråk du behärskar och skriv utförligt vilka kurser du läst under din studietid.

Passar beskrivningen in på dig? Verkar tjänsten intressant och spännande?
Vänta inte med din ansökan, intervjuer kommer att ske löpande.

Sökord: Tieto Karlstad, Dataingenjör Tieto, Programmerare Karlstad, Dataingenjör Karlstad, Data engineer

Sökord: Tieto Karlstad, Dataingenjör Tieto, Programmerare Karlstad, Dataingenjör Karlstad, Data engineer
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 24 feb 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com