Dataingenjörer sökes till Tieto i Karlstad!

Dataingenjörer sökes till Tieto i Karlstad!

Är du en nyexaminerad dataingenjör som vill ta ditt första kliv in på arbetsmarknaden? Du kanske har lång erfarenhet och vill hitta nya utmaningar? Vi har jobbet där du får möjlighet att testa dina kunskaper och utvecklas vidare inom ditt område!

Information om uppdraget:

StudentConsulting i Karlstad söker dataingenjörer som har chans att få en rivstart på karriären. Som ny på Tieto får du bra stöttning från seniora och mer erfarna kollegor samt chansen att få jobba i en modern utvecklingsmiljö. Du kommer att vara del av ett team som jobbar agilt där det valt att blanda både juniora och seniora kompetenser. Du kommer att bli tilldelad en fadder på plats för att få extra bra stöttning. Du kommer även att jobba i helt nya lokaler i centrala Karlstad och arbetstiderna som gäller är 08:00-17:00, med en viss flexibilitet. Du kommer till en början att vara anställd hos StudentConsulting men vara uthyrd till Tieto.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
  • Är utbildad ingenjör inom data eller elektronik
  • Har goda kunskaper inom Java
  • Har goda kunskaper inom Linux
  • Har erfarenhet av C/C++
  • Har goda kunskaper i engelska
Det är även meriterande om du har ytterligare erfarenhet av C-programmering. Vid eventuell ansökan till denna tjänst, lista de programmeringsspråk du behärskar och skriv utförligt vilka kurser du läst under din studietid.

Personliga egenskaper:
  • Noggrann, driven, kvalitetsmedveten
  • Positiv och initiativrik
  • Har ett stort tekniskt intresse
Vi tror att ditt tekniska intresse är mycket stort och att du inspireras av att bryta ned komplexa system och hitta lösningar på problem i systemen. Du samarbetar väl med andra samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du ska ha en vilja och driv att utvecklas, vara nyfiken och öppen för nya arbetssätt och lösningar.

Passar beskrivningen in på dig? Verkar tjänsten intressant och spännande?
Vänta inte med din ansökan, intervjuer kommer att ske löpande.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se