Arbetsledare / Platschef - mark och anläggning

Arbetsledare / Platschef - mark och anläggning

Arbetsledare / Platschef - mark- och anläggning

Rollen hos oss
Tjänsten innebär fullständigt arbetsmiljö- och personalansvar för dina medarbetare. Du har en arbetsroll som operativ ledare där du leder och planerar det dagliga arbetet och ansvarar för att din grupp har hög service- och kvalitetsnivå. Du ska arbeta för att verksamheten styrs och leds i nära samarbete med underställd personal, närmaste chef och i överenskommelse med lagar och avtal.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har erfarenhet av mark- och anläggning och/eller bygg/entreprenad.

Dina egenskaper
Som person är du handlingskraftig, flexibel, mål- och resultatinriktad. Du har lätt för att se helheten i verksamheten och att skapa engagemeng och delaktighet bland dina medarbetare. Dina social förmågor är stora: du är lyhörd och tydlig samt har en mycket god samarbetsförmåga. Som person är du drivande, kommunikativ och trivs med att arbeta i ett högt tempo.

Ytterligare information
Som arbetsledare ansvarar du för att planera, organisera, leda och följa upp det dagliga arbetet avseende tid, material, personal och maskiner. Du deltar också i arbetet i fält.

Vi värderar branschkunskap från markanläggning och/eller bygg/entrprenad. Du är kommunikativ med en positiv syn på människor. Du tycker om att leda och motivera medarbetare. Du är en förtroendeingivande relationsbyggare. Stresstålig, klarar av att prioritera och ta beslut även i ett högt arbetstempo. Ett högt säkerhetstänkande och en stark vilja att uppnå satta mål är utmärkande karaktärsdrag hos dig.

Vi söker dig som har relevant utbildning inom anläggning och som har mångårig praktisk erfarenhet och bred kunskap inom anläggningsbranschen alt. bygg/entreprenad. Vi tror även att du har arbetat några år i någon ledande funktion. Formella krav ställs på B-körkort och god datavana.

Kom och väx
Vi erbjuder en trygg arbetsplats där hårt arbete uppskattas och värderas mycket högt. Ett arbete som är omväxlande och lärorikt. För rätt person erbjuds goda utvecklingsmöjligheter

Tjänsten skall tillsättas omgående, om du som söker tjänsten idag har uppsägningstid, vad god att specificera eventuell uppsägningstid i ditt personliga brev.

Email: pererik.edhlund@sten-vag.se
Tel: 070 600 89 00
Mer info
Kontaktperson Per-Erik Edhlund
Telefon 070 600 89 00
Email Mejla Per-Erik Edhlund
Område Karlstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sten-vag.se/
Sista ansökningsdag 26 mars (34 dagar kvar)