Systemutvecklare (backend) med inriktning på webb

Systemutvecklare (backend) med inriktning på webb

Vi letar efter två systemutvecklare (backend) med inriktning på webblösningar som vill vara med och utveckla vår verksamhet i Karlstad.

Du kommer jobba med förvaltning- och vidareutveckling av befintliga system samt framtagning av nya lösningar för en av våra nationella kunder.

Vad vi vill se hos dig

För oss är det viktigt att du brinner för systemutveckling och ser det som mer än ett jobb. Du delar drivkraften med oss att skapa värdefulla lösningar, tycker det är viktigt med gemenskap och anser dig själv ha en god samarbetsförmåga.

I din tekniska roll är det viktigt att du förstår hur man producerar högkvalitativa systemlösningar, är bekant med agila arbetstekniker och klarar av att bidra i design- och planeringsprocesser.

Kunskapskrav för nuvarande arbetsuppgifter:
  • PHP
  • MySQL
  • HTML
  • JavaScript
  • CSS
Det är ett plus om du har en bakgrund av mer avancerad systemutveckling med inriktning på webb, har en god förmåga att lösa problem och är bekväm i regelbunden kundkontakt.

Vi söker dig med attityden "om jag inte kan så lär jag mig" och inte räds för nya utmaningar.

Vad du kan förvänta dig av oss

En anställning hos oss innebär en inspirerande och rolig arbetsplats där vi har stort fokus på dig som medarbetare, tillsammans med ett vetgirigt gäng har vi siktet på att skapa värdefulla lösningar och har många spännande planer för framtiden.

Rekryteringsprocessen

Vår rekryteringsprocess innebär ett första möte, ett programmeringstest och slutligen en sista intervju om du kommer vidare.

Lön enligt överenskommelse, vid frågor gällande rekryteringen ring oss på 054 - 150 600 eller maila till work@softcode.se.

Vill du tipsa om någon?

Vi erbjuder en hittelön på 10 000 SEK till den som kan hjälpa oss att hitta nästa medarbetare, skicka ett mail till work@softcode.se innehållande kontaktuppgifter till dig och den du rekommenderar.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://softcode.se/
Sista ansökningsdag 31 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi tillhandahåller rekryteringsverktyget StaffRec, som är förmodligen marknadens mest lättanvända och prisvärda rekryteringsverktyg för dig som arbetar med personal- och rekryteringsfrågor.