Företagsrådgivare till Skandia

Företagsrådgivare till Skandia

FÖRETAGSRÅDGIVARE TILL SKANDIA

Arbetsuppgifter

Som företagsrådgivare på Skandia kommer du att arbeta med investerings - och pensionsrådgivning mot företag runt om i Värmland. Stort fokus kommer att ligga på nykundsbearbetning där målet är att hitta nya affärer och samarbetspartners vilket innebär att nätverkande och relationsbyggande blir en stor del av din vardag. Rådgivningen utgår ifrån kundföretagets behov i syfte att hitta lösningar som skapar ekonomisk trygghet för ägare och anställda. Du arbetar enligt en rådgivningsmodell som säkerställer att kundens behov tillvaratas och att Skandias erbjudande presenteras på ett attraktivt sätt.

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER

Vi tror att du som söker är en affärsdriven och utåtriktad person som stimuleras av mötet med människor. Du arbetar självständigt med eget ansvar men ingår samtidigt i ett lag där daglig kommunikation och interaktion är en självklarhet. Vidare tror vi att du är driven och proaktiv samt att du trivs i en roll där framgång skapas genom att vara resultatdriven och kundorienterad. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet - det viktigaste är inte var du är idag utan var du vill i framtiden. Det är meriterande om du har:
  • Swedseclicens
  • Relevant erfarenhet
Om tjänsten

Tjänsten som Företagsrådgivare är en direktrekrytering där du blir anställd av Skandia. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 0738-617253 eller adam.f.mork@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning.