Caverion söker rör- och svetsmontör till industriavdelningen

Caverion söker rör- och svetsmontör till industriavdelningen

Inledning
Vi söker två rör- och svetsmontör till Caverion med utgångsort Karlstad och Uppsala. Caverion kännetecknas av att vara den lilla familjen i den stora släkten, på lokalkontoren är det korta beslutsvägar och tätt samarbete, samtidigt som kompetens och styrka finns i att tillhöra en stor koncern.

Information om tjänsten
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Vår styrka ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Vår inriktning är tillverkning och installation av industriella rörprojekt för process och tillverkningsindustrin när det gäller om eller nybyggnation.

Kontoren i Mellansverige samarbetar mycket. I din närmaste arbetsgrupp har du 38 kollegor och beroende på uppdrag varierar arbetsgruppen i både storlek och kompetens.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Simplifed och du kommer bli anställd som konsult hos oss de sex första månaderna. Caverions och vår målbild är att alla ska trivas med varandra och att du blir direktanställd hos Caverion efter denna period.

Vi erbjuder dig
Som anställd har du stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller. Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

Som rör- och svetsmontör på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt.

I början av din anställning så får du en företagsutbildning, samt beroende på din erfarenhet kommer din introduktion skräddarsys.

Arbetsuppgifter
Som rör- och svetsmontör arbetar du med svetsning, montering, service, underhåll, dokumentation, installationsarbete samt reparationer. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. I rollen ingår att läsa och arbeta efter ritningar som är framställda av kund.

Eftersom vi utför arbeten över hela Sverige ingår det i tjänsten att resa. I normala fall är du på resande fot måndag till torsdag där du oftast arbetar in tid för att vara ledig fredagar. De flesta arbeten utförs tillsammans med kollegor men även ensamarbete förekommer.

Vi söker dig som
Gillar att svetsa och har erfarenhet av rörsvetsning gärna inom industrin eller liknande bransch . B-körkort och goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav för tjänsten. Krav för tjänsten är du har svetsarprövning 9606-1 med giltiga licenser på 141 (TIG) och 111 (Pinne).

För att arbeta som rör- och svetsmontör hos oss ska du vara uppdaterad vad gäller ny teknik, du kan läsa ritningar samt är en kreativ problemlösare inom ditt område.

Vi söker dig som är självgående då det i rollen krävs att du tar ansvar och för ditt arbete framåt, vidare är du social och har god samarbetsförmåga då ditt arbete utförs tillsammans med såväl kollegor, underentreprenörer samt kunder. Det ska kännas naturligt för dig att arbeta efter Caverions värderingar; Innovation, Samarbete, Ansvar, Professionalitet.

Övrigt
Stad: Karlstad/Uppsala
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Utdrag ur belastningsregister kommer att göras innan tillträde.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.simplifiedco.se/
Sista ansökningsdag 25 okt 2021 (1 dag kvar)