Säljare till vårt team i Karlstad!

Säljare till vårt team i Karlstad!

Är du en stjärna på att snacka? Drivs du av att jobba mot mål och älskar att träffa nya människor? Då kanske det är just dig som vi letar efter!

Sector Alarm letar efter nya stjärnor som vill växa och komma framåt i karriären. Har du viljan, så har vi verktygen till att göra dig till en riktigt duktig säljare. Var med och ta dig an livet som fältsäljare hos oss och bli en del av vårt team i Karlstad.

Arbetet innebär att du tillsammans med dina kollegor är ute på fält och söker upp nya kunder för att boka och genomföra kundmöten. Där du tillsammans med kunden kommer gå igenom våra tjänster och produkter samt deras specifika behov och intressen, för att uppnå en så bra match som möjligt.

Rollen innebär framför allt försäljning men även service, rådgivning och möten med nya människor. Vår säljchef Viktor är dagligen med ute på fält och på kundmöten för att stötta, peppa och följa din utveckling hos oss. Du kommer därför ha ett nära samarbete med både Viktor och dina kollegor i teamet.

Vi ställer inga krav på att du ska ha jobbat med försäljning tidigare, utan vi ser till din personlighet och inställning. I kombination med din rätta inställning och vår upplärning samt utbildning kommer du att utvecklas och få erfarenhet för livet!

Det vi kräver utav dig:
- Du talar svenska obehindrat
- Du kan arbeta på heltid, dvs. fem dagar i veckan
- Du kan arbeta mellan klockan 13-23
- Du är prickfri i polisen belastningsregister

Urval
Urval och intervjuer för tjänsten sker löpande så tveka inte på att ansöka redan idag för din chans till att bli en del av ett framgångsrikt säljteam! I din ansökan krävs inget CV, vi kommer istället att kontakta dig för en kortare avstämning.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Sofia Fardmark på 070 915 74 18
Mer info
Kontaktperson Sofia Fardmark
Telefon 031-809530
Område Karlstad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 1 mars 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.