Heltid som säljare, Karlstad

Heltid som säljare, Karlstad

Vill du utvecklas i rollen som säljare?
Sector Alarm söker dig som är redo för en ny utmaning och vill utvecklas i rollen som säljare. Vi är redo att kickstarta 2021 och söker därför ytterligare medarbetare till vårt kontor i Karlstad. Du behöver inte ha jobbat med försäljning innan – det är din motivation och inställning som vi värderar.

Om jobbet
Sector Alarm tillhandahåller en mycket efterfrågad produkt och tjänst, nämligen larm mot inbrott och brand. Vi söker nu dig som vill jobba som säljande säkerhetskonsult på heltid. Arbetet innebär att du tillsammans med dina kollegor söker upp nya kunder för att boka och genomföra kundmöten. Självklart erbjuds du utbildning och upplärning, vi satsar på dig och din utvecklingspotential!

Rollen innebär framför allt försäljning men även service, rådgivning och möten med nya människor. Vi ser gärna att du som person sprider en härlig energi samt är social och utåtriktad. Vår säljchef Viktor är dagligen med på kundmöten för att stötta, peppa och följa din utveckling hos oss. Du kommer därför ha ett nära samarbete med både vår säljchef och vårt befintliga team.

Kvalifikationer
  • Du talar svenska obehindrat
  • Du kan arbeta på heltid
  • Du kan arbeta på eftermiddagar och kvällar
  • Du är prickfri i polisens belastningsregister
Ansökan
Urval och intervjuer sker efter årsskiftet. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linnéa Hellström på (linnea.hellstrom@sectoralarm.se)
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 24 jan 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.