Heltid som säljare, Karlstad

Heltid som säljare, Karlstad

Är du social, framåt och älskar att träffa nya människor?

Det går bra för oss på Sector Alarm och många kunder vill ta del av våra tjänster. Karlstad är ett av våra expansiva områden där efterfrågan på våra tjänster är stor. Därför vill vi nu utöka vårt team med ytterligare en person på heltid.

Vi söker nu dig som vill lära dig och utvecklas inom försäljning och kundbemötande. Självklart erbjuds du utbildning och upplärning, vi satsar på dig och din utvecklingspotential!

Dina arbetsuppgifter

Vår nya säljande säkerhetskonsult blir en del av ett härligt och sammansvetsat team. Vi är alla målmedvetna och drivna att ständigt utvecklas i vårt yrke.

Du kommer att ansvara för att boka och genomföra kundbesök där du tillsammans med kunden går igenom våra tjänster och produkter samt deras specifika behov och intressen, för att uppnå en så bra match som möjligt. Ditt arbete bidrar till att fler familjer runt omkring Karlstad får ett tryggare hem och vardag.

Tjänsten är en heltidsanställning tillsvidare och då vi vänder oss till privatmarknaden är arbetstiden förlagd till eftermiddag - kvällstid.

Vem söker vi?

I den här rekryteringsprocessen lägger vi störst vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och driv. Rätt inställning i kombination med den coachningen du får dagligen av din närmsta chef är de viktigaste förutsättningarna för att lyckas som säljare hos oss på Sector Alarm.

Är du en social person som trivs i mötet med nya människor? Är du tävlingsinriktad och driven? Tveka inte att söka!

Kvalifikationer
  • Du talar flytande svenska
  • Du kan arbeta på heltid
  • Du kan arbeta eftermiddagar och kvällar
  • Du är prickfri i polisens belastningsregister
Ansökan

Urval och intervjuer sker löpandes så skicka in din ansökan till oss redan idag. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linnéa Hellström på (linnea.hellstrom@sectoralarm.se)
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.