Mötesbokare/Säljare sökes till spännande företag!

Mötesbokare/Säljare sökes till spännande företag!

Talang inom försäljning - Påbörja din resa i ett spännande företag som banar väg för din framtida försäljningskarriär!

På SameSystem kommer du att delta i en rolig, utmanande och lärorik resa där du utvecklas genom den bästa utbildningen inom programvaruförsäljning och i de senaste verktygen så som Salesforce, DocuSign och Linkedin Sales Navigator.

Dessutom får du ett attraktivt bonus- och provisionpaket utan tak som belöning för dina resultat. Du börjar med att kontakta nya kunder för att boka möten åt våra erfarna säljchefer. När du får mer erfarenhet har du själv möjlighet att bli vår nästa Sales Executive.

Om tjänsten

Du kommer att ansvara för att följa upp leads inom detaljhandeln samt att ta den första kontakten med små- och medelstora företag inom retail- och restaurangbranschen. Här presenterar du alla fördelar med våra tjänster på ett sätt som är anpassat för den enskilda potentiella kunden. Du gör därför en grundlig research av kunden innan du kontaktar dem.

När du känner dig trygg med vår produkt och vår försäljningsteknik, så kommer du att delta i de försäljningsmöten du har bokat, tillsammans med våra säljchefer. På så sätt får du möjlighet att utveckla din karriär och lära dig av de bästa.

Dina uppgifter kommer att omfatta:
 • Leadgenerering via LinkedIn Sales Navigator.
 • Kontakta företag för att visa hur de kan optimera driften av sina butiker med hjälp av SameSystem.
 • Delta i veckovisa försäljningsmöten.

Om dig

Denna karriärmöjlighet är skräddarsydd för dina färdigheter och ditt engagemang. Inom en snar framtid kommer du sannolikt att kunna fira din första försäljning med försäljningschefen och på sikt är planen att du ska ha dina egna kunder.

Din försäljningserfarenhet och konkurrenskraftiga profil kommer att vara en fördel:
 • Du har redan viss försäljningserfarenhet - helst från telemarketing, men det kan också vara från detaljhandeln eller restaurangbranschen.
 • Du är positiv av naturen och ser möjligheter där andra ser problem.
 • Du har en bra affärsförståelse.
 • Du är handlingskraftig och drivs av att uppnå dina mål.
 • Du kan navigera mellan olika intressenter och kunder.
 • Exceptionell kommunikationsförmåga, både muntligt och skriftligt, i kombination med utmärkta förmåga att lyssna samt en positiv och energisk telefonnärvaro.
 • Du vill vara bäst på det du gör.
 • Du talar svenska och engelska flytande.

Hur kommer du igång med din drömkarriär?

Om du har frågor eller vill höra mer om anställningen kan du kontakta Lucas Bergström på lucas.bergstrom@samesystem.com.

Ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Lucas Bergström
Email Mejla Lucas Bergström
Område Karlstad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.samesystem.com/sv/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SameSystem - ledande inom personalstyrning i detaljhandeln

SameSystem är den kompletta och perfekta detaljhandelslösningen som redan används av ledande återförsäljare som IKEA, Vero Moda, Ralph Lauren och Hugo Boss samt mer än 800 andra nationella och globala företag. Vi tillhandahåller intelligenta verktyg för bemanningsplanering, tidsspårning, budgetplanering och personalhantering utformad speciellt för detaljhandeln. Med mer än 141 000 användare i 20 länder är vi på god väg att bli den största aktören globalt.