Juniorkonsult Fastighetsautomation sökes till SWECO!

Juniorkonsult Fastighetsautomation sökes till SWECO!

Vill arbeta med fastighetsautomation? Är du en person med utvecklingspotential? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som juniorkonsult kommer du att tillhöra installationsgruppen vars uppgift är att ta fram installationshandlingar till kunder. Du kommer inledningsvis att tilldelas en mentor och dina arbetsuppgifter kommer riktas mot att granska dokumentation och styrhandlingar, samt framställa systembilder till dessa. Ju mer erfaren du blir desto mer ansvar kommer du att få och målet är att du senare arbetar självständigt i projekt med att ta fram underlag, dokumentera, skapa driftkort och programmera.

Du kommer att arbeta i flera parallella projekt samtidigt och kan även komma att samarbeta med flera andra grupper inom företaget.

Din profil

Skallkrav:
  • Teknisk utbildning på högskolenivå, YH/KY-utbildning med inriktning mot ventilation, energi, teknik, automation
  • Goda kunskaper i AutoCAD från utbildningen
  • Körkort B
  • God svenska i tal och skrift
  • God engelska i tal och skrift
Meriterande:
- Tidigare erfarenhet inom något teknikområde

Som person har du har ett högt eget driv och en vilja att utvecklas i din yrkesroll. Du är öppen, social och trivs med att jobba i en dynamisk miljö där kunden står i centrum.

Villkor

Tillträde: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Lön: Enligt ö.k

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett internationellt teknikkonsultföretag som erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll.

I Sverige erbjuder man ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten och miljö, projektledning, energisystem, geografisk IT och industri. Du kommer att tillhöra en arbetsgrupp som arbetar med alla typer av tekniska installationer i byggnader.

Vår kund erbjuder en arbetetsmiljö och du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter och en bra start i ditt yrkesliv.

Du kommer att bli del av en grupp på 6 st personer. Man sitter i fräscha, nyrenoverade lokaler i Karlstad med gångavstånd till allt vad staden har att erbjuda!

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.