Företagsrådgivare med inriktning jord och skog till SEB i Karlstad

Företagsrådgivare med inriktning jord och skog till SEB i Karlstad

SEB är en ledande nordeuropeisk finansiell koncern med internationellt perspektiv. Vi tillhandahåller finansiella tjänster för företag, institutioner och privatkunder. Vi vill bidra till hållbar tillväxt och göra skillnad för våra kunder, aktieägare, medarbetare och samhället i stort. Genom vår expertis och höga servicenivå skapar vi möjligheter för våra kunder att fatta välgrundade beslut så att de kan förverkliga sina affärsambitioner och mål. Nu och för framtiden. Vill du vara en del av SEB?
Är du en person som vill göra skillnad? Vill du bli vår nyckelperson i vår satsning på jord och skog? Marknaden och kollegorna finns på plats, nu saknar vi bara dig som vill bli vår dörröppnare inom en till stora delar obearbetad marknad, jord och skogsområdet.
Vad du kommer att göraI rollen som Företagsrådgivare kommer du att ansvara för en egen kundportfölj företagskunder. Naturligtvis i olika branscher och storlekar dock med ett stort fokus på jord, skog och lantbruk. I rollens ansvar ligger viktiga delar som ansvar för kundrelationen, affärsutbyte, lönsamhet och kreditrisk. Du identifierar och driver affärsmöjligheter för företaget, företagaren och företagets anställda. Tillsammans med kollegor inom pension och försäkring, private banking och privatrådgivning lyckas vi med hela kundens affär. Vi är glada och stolta att vara en universalbank med ett fullserviceerbjudande. Du ansvarar även för att utveckla din kundportfölj med nya kunder. Tillsammans med övriga på kontoret bygger vi vårt lokala varumärke starkare. Du deltar aktivt i våra marknadsaktiviteter och driver gärna de samma!
Vem vi letar efterVi söker dig som är glad och positiv, har idéer och ser möjligheter. Du en lagspelare som brinner för affärer och gör gärna affärer tillsammans med dina kollegor. Du drivs av att ha egna mål i kombination av att du ser helheten som mycket viktig. Du är kundorienterad och bygger kundförtroende, vilket leder till affärer. Du har relevant utbildning och erfarenhet från företagsaffären inom rådgivning, försäljning, kreditgivning och prospektering.
Swedsec-licens för rådgivning och försäkringsdistribution förutsätts, liksom B-körkort eftersom våra kunder finns runt om i Värmland.
Vad vi erbjuder Vi har sedan banken grundades vägletts av principerna att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag är bra för det samhälle vi lever och verkar i. Företagsaffären är superviktig för oss och vi ser stora möjligheter att utveckla och öka vår marknadsandel inom jord, skog och lantbruk. Vi har ett gott rykte inom vårt marknadsområde och vill stärka detta ytterligare inom uttalat branschområde, vi har helt enkelt större ambitioner än vart vi nått hittills inom området och det finns goda utvecklingsmöjligheter i jobbet!
På kontoret är vi för närvarande ca 22 personer och då räknar vi in dina viktiga kompisar inom såväl privat, pension och försäkring, private banking som företagskollegor. Vi värnar balans mellan arbete och fritid och erbjuder dig en vänlig och välkomnande arbetsmiljö.
Läs mer om hur det är att jobba på SEB www.sebgroup.com/careerPå SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att driva tillväxt och innovation, leverera service i världsklass till våra kunder samt skapa värde för samhället i stort. En inkluderande organisation för oss innebär en kultur där vi är nyfikna på olika perspektiv och tankar, där alla kan bidra till sin fulla potential och känner sig uppskattade och respekterade. Mångfald på SEB betyder uppskattning och respekt för varandras skillnader och bakgrund. Alla är välkomna hos oss, oavsett ålder, kön, etnicitet, tro, sexuell läggning eller funktionshinder.
Välkommen med din ansökan!Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med i rollen som Företagsrådgivare hos oss på SEB. Vi kommer löpande att välja ut kandidater, dock med ett visst uppehåll under semestertider. Eftersom vi arbetar med ett löpande urval så får du gärna skicka in din ansökan redan idag men senast den 10 augusti 2022. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Håkan Eliasson på mail hakan.eliasson@seb.se
Vi ser fram emot din ansökan!

Since our start 160 years ago, SEB has been guided by a strong belief that entrepreneurial thinkers combined with innovative companies are needed to create a better world. We are here to enable them to achieve their ambitions and succeed in both good and difficult times. We are the business engine of the bank, providing the financial expertise our organizational and private customers rely on. We do so with focus on our customers' needs, commitment to quality and trust, and an entrepreneurial mindset to continually improve our services. Read more: https://sebgroup.com/
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (20 dagar kvar)