Teknisk säljare

Teknisk säljare

Vi söker i första hand dig som i dag jobbar som teknisk säljare och då med produkter inom området för elektronisk säkerhet, så som passersystem, brandlarm, inbrottslarm och kameraövervakning.
Om det är så att du i dag arbetar som säkerhetstekniker men har funderingar på att lämna fältarbetet och är intresserad av att arbeta med sälj och kalkylarbete så kan även du vara aktuell för denna tjänst.
Även du som idag arbetar med sälj/kalkylarbete inom närbeläget produktområde kan vara aktuell för tjänsten.
Viktigt är dock att du har god teknisk förståelse och kunskap om produkter och den teknik som krävs för denna tjänst.

Ansökan
Ansökningshandlingar i form av personligt brev och CV mailas in till mikael.persson@sakerhetsteknik.com
Önskas ytterligare information om tjänsten så ber vi er kontakta Mikael via mail enligt ovan eller via telefon 054-670691

Någon sista ansökningsdag finns inte utan vi utvärderar ansökningarna löpande och tillsättning av tjänsten kommer att ske när vi anser att vi har hittat rätt person.

Om tjänsten
Placeringen är på kontoret i Karlstad och kunderna finns i huvudsak inom Värmland och Dalsland.

Tjänsten är en heltidstjänst och tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sakerhetsteknik.com/
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säkerhetsteknik är ett mindre privatägt företag som säljer, installerar och servar system så som Brand- och Utrymningslarm, Passagesystem, Inbrottslarm och Övervakningskameror med tillhörande kringutrustning, samt låssystem, olika typer av elektriska eller elektromekaniska lås, dörrautomatik och mekaniska inbrottsskydd.
Vi utför allt från enklare leveranser till mer komplexa systemlösningar där vi integrerar olika anläggningsdelar om kunden så önskar.
Där projekten blir mer omfattande anlitar vi underentreprenörer som hjälper oss med installation av kanalisation och kabelförläggning.