Säljare/ Projektör

Säljare/ Projektör

Vi söker i första hand dig som har god erfarenhet av försäljning inom säkerhetsprodukter, så som något av brand- och utrymningslarm, inbrottslarm, övervakningskameror och passersystem. Du skall ha god social kompetens, känna stort kundfokus, ha stort tekniskt intresse och ha ett eget "driv" som ger både personlig utveckling och bidrar till att utveckla medarbetare och företaget i sin helhet. Känner du att ovanstående stämmer in på dig så vill vi mycket gärna att du skickar in din ansökan till oss. B körkort är ett krav.
Mer info
Kontaktperson Mikael Höglund
Telefon 054-679693
Email Mejla Mikael Höglund
Område Karlstad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sakerhetsteknik.com/
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säkerhetsteknik AB är ett mindre privatägt säkerhetsföretag som verkar inom området för teknisk säkerhet med försäljning, installation och servicearbete. Vi verkar i första hand inom Värmland men det förekommer även arbete i övriga landet från tid till annan.

När det gäller kundsegment så har vi idag huvuddelen av våra kunder inom det privata näringslivet och inom den offentliga förvaltningen, privatkunder förekommer men i ytterst liten omfattning. Företaget är idag certifierat som anläggarfirma inom brandlarm och kommer under hösten även att certifieras inom området för inbrottslarm. I vår strävan mot att bli kompletta som säkerhetsleverantörer inom vårt produktområde så ingår Säkerhetsteknik I Värmland AB i en koncern där även A-Låssmeden AB ingår som ombesörjer den mekaniska delen av säkerhet i form av lås, låssystem, dörrautomatiker m.m.

Vi frågor om tjänsten är ni välkomna att kontakta Mikael Höglund 054-670 693.

Vi finns i gemensamma lokaler och butik på Lägatan 9 i Karlstad.