Är du en person som brinner för familjejuridik, har ett stort engagemang och driv? Har du ambitionen att ge mycket av dig själv och därigenom bidra och vara delaktig i företagets utveckling? Välkommen till Roland Andersson Familjejuridik!

Vi växer och söker nu en självständig jurist till vårt team i Karlstad. Som jurist hos oss kommer du huvudsakligen handlägga familjerättsliga ärenden som bouppteckningar, arvskiften och dödsboförvaltningar. Du kommeratt upprätta juridiska dokument som testamenten, äktenskapsförord, samboavtal och gåvobrev. Även allmän juridisk rådgivning förekommer i tjänsten.

Vi söker dig med ett stort engagemang och som drivs av mötet med människor. Du trivs att arbeta i ett växande proaktivt företag med högt tempo och höga krav där du förväntas ta stort ansvar över dina egna arbetsuppgifter. Tjänsten kräver en juristexamen samt B-körkort. Tidigare juridisk arbetslivserfarenhet samt erfarenhet av ekonomisk familjerätt är meriterande. Du kommer att utgå ifrån vårt huvudkontor i centrala Karlstad, men förrättningar och klientmöten kan förekomma utanför Karlstad med omnejd.

Som person är du driven, kundorienterad och resultatinriktad. Du inger förtroende till dina kunder med din kompetens och förmåga att skapa nya långsiktiga relationer. Din kommunikationsförmåga, lyhördhet och effektiva arbetssätt ligger till grund för din goda samarbetsförmåga som är en stor tillgång i teamet. Vi uppskattar prestation och förmågan att ha roligt på arbetet, något du delar med oss.

Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Johansson på 070-7703201 eller Erik Stenekas på 070-996 38 83.
Mer info
Kontaktperson Anders Johansson
Telefon 070-7703201
Område Karlstad
Yrkesroll Juridik, Juridisk rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.testhuset.com
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Urvalsarbetet kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag som är 15 november 2019. Din ansökan med cv, personligt brev och studieintyg vill vi att du skickar till jobb@rolandandersson.se.