Reservdelsperson till AD Bildelar i Karlstad

Reservdelsperson till AD Bildelar i Karlstad

AD Butik lämnade ett framgångsrik 2021 bakom sig och har fortsatt trenden in på 2022. Vi söker därför ytterligare en person att stärka vårt team i Karlstadsbutiken med.

Är du en ansvarstagande och serviceinriktad person med ett genuint fordonsintresse? Då kan rollen som reservdelsperson hos oss på AD Butik vara helt rätt för dig.

Som reservdelsperson arbetar du nära våra kunder och agerar problemlösare. Vi strävar efter att ha den bästa servicen våra kunder kan hitta och därför är det viktigt att du känner det som naturligt att ta ansvar i ditt arbete och att du gillar att arbeta för att lösa problem under dagar som inte är den andra lik.
Du kommer få möjlighet att jobba med allt från att hjälpa kunder över disk och i telefon, plocka order och köra ut delar med budbil till olika typer av förbättringsarbete i butiken.

Vi söker dig som är ansvarstagande, ärlig och flexibel i ditt sätt att ta dig an en uppgift eller en utmaning. Du pratar och skriver bra svenska, kan förstå och göra dig förstådd på engelska samt har B körkort och god datorvana.
Tidigare erfarenhet från fordonsbranschen samt kunskap kring bilens funktion och komponenter är meriterande.

Är du personen vi söker? Din ansökan vill vi i så fall ha senast den 31 maj till jobb.stenungsundsgruppen@adbildelar.se, ansök redan idag! Intervjuer kommer att ske löpande.

Vid frågor angående tjänsten kontaktar du Andreas Håkansson på andreas.hakansson@adbildelar.se
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman, Försäljning, Butik, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.adbildelar.se/butik-verkstad/ad-bildelar-karlstad
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AD Sverige är en inköpsorganisation som ingår i AD koncernen och som i första hand tillhandahåller reservdelar och tillbehör till fordonsbranschen, olja och smörjmedel. Organisationen AD finns med butik eller verkstad på ca 184 orter runt om i Sverige. En av butikerna är den centralt ägda butiken iKarlstad.

I Varberg finns de centrala funktionerna Inköp, Ekonomi, IT, Försäljning & Marknad samt företagsledning och AD Centrallager finns lokaliserat i Jönköping med 45 500 kvm lageryta.

AD Sverige är sedan 1992 medlemmar av den internationella organisationen AD International. (www.adi.be) som finns representerade i 40 länder och på över 2500 platser. Med det internationella samarbetet, har AD en profil för såväl den svenska marknaden som för den europeiska. Detta skapar förutsättningar för utveckling samt en trygghet för AD Butik & Bilverkstad även i framtiden.