Sjuksköterskor, strokeenheten avdelning 59, Karlstad

Sjuksköterskor, strokeenheten avdelning 59, Karlstad

Vi söker sjuksköterskor till avdelning 59, strokeenheten. Du arbetar antingen som sjuksköterska i patientgrupp eller som akutsjuksköterska med ansvar för Rädda Hjärnan Larmet. Du erbjuds individuell inskolning. Intern-utbildning hålls för larmtjänstgöring. Möjlighet finns till strokekompetensutbildning. Är du nyutexaminerad sjuksköterska ingår kliniskt utvecklingsprogram (KUP) under det första året. Mixtjänstgöring. Heltid eller enligt överenskommelse.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, som trivs med att jobba i team och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Har du tidigare jobbat med strokevård är det förstås ett plus. Att du har ett gott bemötande mot patienter, närstående och arbetskamrater ser vi som en självklarhet.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Annika Jarl Ljungsten, avdelningschef
Telefon 054-19 11 65
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 feb (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Avdelning 59 är en strokeenhet med 21 vårdplatser där vi behandlar och utreder patienter som drabbats av stroke och TIA. Vi arbetar både med akut sjukvård och rehabilitering. I anslutning till avdelningen finns en mindre mottagning, som bemannas av sjuksköterskor från avdelningen.