Sjuksköterskor, ortopedkliniken, Centralsjukhuset, Karlstad

Sjuksköterskor, ortopedkliniken, Centralsjukhuset, Karlstad

Vi söker nu sjuksköterskor till ortopedavdelningarna 3 och 4. Som sjuksköterska på avdelningen ingår sedvanliga arbetsuppgifter där du kommer att möta patienter med olika vårdbehov då vi arbetar med både akut och planerad ortopedi. Vi är uppdelade på de två vårdavdelningarna där du tjänstgör växelvis på avdelning 3 alternativt avdelning 4 under kortare eller längre perioder. Vi erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter där du har goda möjligheter till kompetensutveckling. Gällande sysselsättningsgrad kan vi erbjuda dig heltid alt. lägre tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse. Hos oss arbetar du mixad dag och natt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, och vi tror att du är en person med ett stort engagemang som gillar utmaningar och som uppskattar att arbeta i team. Arbetet kräver god samarbetsförmåga. Vi ser att du som söker denna tjänst är kreativ, flexibel, ordningsam och ansvarstagande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som främjar ett gott bemötande gentemot patienter, närstående och arbetskamrater. Erfarenhet av arbete inom vården är meriterande.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Marie Linton, tf avdelningschef
Telefon 054-61 58 50
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 apr (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Verksamheten ortopedi Arvika och Karlstad ingår i område slutenvård med upptagningsområde för hela Värmland. Vi behöver nu stärka upp vårt team med ytterligare medarbetare. Hos oss arbetar du i en trivsam arbetsmiljö i en arbetsgrupp där det råder väldigt god stämning. Vi har ett teamarbete med många professioner involverade i den dagliga verksamheten för att hjälpa varje patient att återfå sin tidigare förmåga i stor utsträckning som möjligt. Är du utbildad sjuksköterska och söker nya utmaningar? Välkommen till oss på ortopeden, Centralsjukhuset Karlstad!