Sjuksköterskor, dialysmottagningen, njurmedicinkliniken, Karlstad

Sjuksköterskor, dialysmottagningen, njurmedicinkliniken, Karlstad

Som sjuksköterska kommer du att utföra sedvanliga arbetsuppgifter samt leda och ansvara för några dialysbehandlingar. Dialysmottagningen har både planerad och akut verksamhet. Eftersom arbetet innebär handhavande av teknisk apparatur så är det bra om man besitter en viss teknisk kompetens.

Kvalifikationer
Vi söker dig, legitimerad sjuksköterska, som vill ha ett varierande arbete och som vill ha möjlighet till utveckling i yrkesrollen. Erfarenhet från tidigare arbete är meriterande. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga och flexibilitet. Du är glad och positiv. Du sätter alltid patienten i fokus och är bra på att ta initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för helheten.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Jeanette Kruse Dahlbom, avdelningschef
Telefon 054-61 56 92
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Välkommen till njurmedicin, och vår fina dialysmottagningen på Centralsjukhuset Karlstad. Verksamheten ingår i område slutenvård. Vi är ett härligt arbetsgäng som är i behov av ytterligare några medarbetare. Hos oss arbetar du i en trivsam arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter och har möjlighet till kompetensutveckling. Vi erbjuder alla våra medarbetare webbaserad utbildning inom njursjukvård. Inskolningen är individuellt anpassad och du får två personliga handledare. På dialysmottagningen finns totalt 26 dialysplatser samt en självdialysenhet. Arbetstiderna är måndag -fredag dag/kväll samt lördag och söndag dag.