Sjuksköterskor, allmänpsykiatriska slutenvården, Karlstad

Sjuksköterskor, allmänpsykiatriska slutenvården, Karlstad

Såväl du som är ny i rollen som sjuksköterska inom psykiatrin som erfarna sjuksköterskor är välkomna att söka våra vikariat och tillsvidareanställningar. Den allmänpsykiatriska slutenvården består av 66 vårdplatser fördelade på sex avdelningar och en psykiatrisk akutmottagning med telefonrådgivning. På avdelningarna jobbar vi efter modellen PNV (patient närmre vård). Vi jobbar i team som består av skötare, sjuksköterskor, psykolog och läkare och till avdelningarna finns socialpedagog och arbetsterapeuter knutna. Vi arbetar sedan länge aktivt med att förebygga aggression och våld och all personal utbildas i RESIMA modellen av våra egna instruktörer. Mixtjänstgöring som grundtjänst. Tillsvidareanställning/vikariat/timanställning/möjlighet till auskultation finns. Ring oss så berättar vi mer och diskuterar gemensamma förutsättningar och bestämmer en träff för en eventuell anställning Om vi inte kan ta samtalet direkt så lämna meddelande på våra telefonsvarare så ringer vi upp dig.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning i psykiatri är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har lätt att samarbeta, vill utvecklas och som vill göra skillnad för våra patienter och deras närstående.

Inför anställning inom slutenvårdspsykiatrin gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning. Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Dijana Makitan, avdelningschef avd 43
Telefon 054-61 97 19
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 feb (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Allmänpsykiatriska slutenvården söker sjuksköterskor för vikariat och tillsvidareanställning. Hos oss kan du som sjuksköterska finna varierande arbetsuppgifter där dina kunskaper och erfarenheter kommer till nytta. Hos oss ingår såväl somatisk vård som vård vid mångskiftande akuta psykiatriska tillstånd samt beroende i kombination med psykisk ohälsa. Då vi kan erbjuda dig att välja mellan psykiatrisk akutmottagning med telefonrådgivning, avdelningar med inriktning förstämning, psykosavdelning, ätstörning. Vi är övertygade om att du hos oss kommer att finna ett spännande och utvecklande arbete. Du har även stora möjligheter att aktivt delta i olika utvecklingsarbeten och implementering i det vårdnära arbetet. Självklart får du introduktion och handledning hos oss.