Sjuksköterskor, akutmottagningen, Centralsjukhuset, Karlstad

Sjuksköterskor, akutmottagningen, Centralsjukhuset, Karlstad

Vi erbjuder dig: * Individuell inskolningsplan (beroende på tidigare erfarenhet och utbildning) * Mentor * Ett spännande och omväxlande arbete med möjlighet att ingå i våra resursgrupper och förbättringsarbeten. * Vidareutveckling i din yrkesroll som sjuksköterska inom akutsjukvård.

Kvalifikationer
Är du : - legitimerad sjuksköterska. - glad, positiv och tycker om utmaningar? - stresstålig och har lätt för att samarbeta? Då är du är den sjuksköterska vi söker! Stor vikt lägges vid personlig lämplighet och vidareutbildning är meriterande

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Marcus Nilsson, avdelningschef
Telefon 054-61 55 52
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 jan (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Är du intresserad av ett spännande arbete med stor variation och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du ingå i ett team där arbetet bygger på kunskap, kvalitet och känsla? Då är du den vi söker. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre. Våra sektioner är ortopedi, kirurgi, medicin, gynekologi, barn- och ungdomsmedicin samt allmänmedicin. Är du nyfiken på oss? Ring gärna för mer information. Vi ser fram emot din ansökan till vår akutmottagning!