Sjuksköterska, medicinkliniken avdelning 9, Karlstad

Sjuksköterska, medicinkliniken avdelning 9, Karlstad

Om arbetsplatsen
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Avdelning 9 är en medicinavdelning med 24 vårdplatser och bedriver akutsjukvård för multisjuka äldre. Vi är ett glatt gäng som arbetar tillsammans med våra patienter för att bedriva en patientsäker vård. Vi är positiva till utveckling och är klinisk utbildningsavdelning tillsammans med Karlstads universitet där vi använder oss av peerlearning i handledning och tar emot fler studenter åt gången.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en sjuksköterska, med tillträde enligt överenskommelse, tjänsten är tillsvidareanställning med dag-, kväll- och nattjänstgöring. Det finns också möjlighet till endast nattjänstgöring om så önskas. Som sjuksköterska arbetar du i team runt patienten med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Ditt arbetssätt är patientfokuserat med förmåga till helhetssyn. Du ska vara samarbetsvillig, ansvarstagande, ha ett gott bemötande och vara flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig egenskaper som främjar ett gott bemötande gentemot patienter, närstående och arbetskamrater.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska.

Övrigt
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Nicki Skovlund, avdelningschef
Telefon 054-61 63 81
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2019 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Värmland kan erbjuda arbete där du verkligen känner att du gör nytta! Du har stora möjligheter att utveckla din yrkesroll eller gå andra karriärvägar inom vårdsektorn. Sånt tycker vi gör livet rikare!

Nu och i framtiden har vi stort behov av personal. Innan år 2016 kommer 1000 av våra 7000 medarbetare att gå i pension. Därför behöver vi dig!