Sjuksköterska, habiliteringen, barn och ungdom, Värmland

Sjuksköterska, habiliteringen, barn och ungdom, Värmland

Barn- och ungdomshabiliteringen i Värmland är en länsövergripande verksamhet som vänder sig till barn och ungdomar med långvariga svårigheter inom kognition och/eller rörelsefunktion som på ett betydande sätt påverkar utveckling och vardagsfungerande. Vi erbjuder tvärprofessionella och specialiserade bedömnings- och behandlingsinsatser samt arbetar hälsofrämjande och förebyggande. Vi arbetar i tvärprofessionella team med många olika personalkategorier vilket gör att vi ständigt lär av varandra. Här får du ett varierat arbete med engagerade arbetskamrater samt stor möjlighet till utveckling. Verksamheten utgår från Karlstad och bedrivs över hela länet. Resor inom länet ingår. I dina arbetsuppgifter ingår medicinsk rådgivning och uppföljning till barn/ungdomar och deras familjer både gällande somatiska och neuropsykiatriska tillstånd. Viktiga områden är bland annat nutrition, inkontinens, epilepsi, smärta, pubertetsutveckling, samlevnad samt aktuell diagnosinformation där behandling och medicinering ingår. Du får *Arbeta i tvärprofessionella team utifrån en helhetssyn på insatser riktade till barn/ungdomar med funktionsnedsättning. *Möjligheter att påverka såväl verksamhetens som den egna professionens innehåll och utveckling *Goda möjligheter till kompetensutveckling internt och externt både yrkesspecifikt och habiliteringsövergripande. *Mentorstöd

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har vidareutbildning inom hälso-och sjukvård för barn och ungdomar, psykiatrisjuksköterska (med erfarenhet av barn) eller distriktssjuksköterska. Vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga, förmåga att arbeta självständigt och är intresserad av utvecklingsarbete utifrån din profession. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras, leasingbil finns.

Inför anställning vid habiliteringen ska du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Begäran om utdrag ur belastningsregistret för personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder." Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Marianne Fleron, enhetschef
Telefon 054-61 85 53
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.