Sjuksköterska, barn- och ungdomsteamet, centrum för ätstörningar

Sjuksköterska, barn- och ungdomsteamet, centrum för ätstörningar

Vid centrum för ätstörningar utreds och behandlas barn- ungdomar och vuxna med ätstörning som huvuddiagnos. Vi bedriver ätstörningsbehandling dagtid måndag-fredag i ändamålsenliga lokaler i psykiatrihuset. Behandlingsuppläget är individuellt och varierar i intensitet utifrån behov. Hos oss arbetar olika yrkesfunktioner och stor del av arbetet består av teamarbete. Vi är uppdelade i två team: barn- och ungdomsteamet och vuxenteamet. Placeringen är i första hand i barn- och ungdomsteamet men utifrån behov kan det bli aktuellt att hjälpas åt i båda teamen. Behandlingsuppläget är individuellt och varierar i intensitet utifrån behov. Vi erbjuder kontinuerlig handledning.

Kvalifikationer
Vi söker nu en legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i psykiatri. Vi ser gärna att du har erfarenhet av psykiatriskt arbete. Tidigare erfarenhet av att arbeta med ätstörningsvård och/eller grundläggande utbildning i psykoterapi (gärna med familjeinriktning) är meriterande. Vi vill nu forma ett team där patientfokus, samverkan, god arbetsmiljö och utveckling står i fokus. Vi söker därför dig som har god samarbetsförmåga, är positiv, ser möjligheter, tycker om utvecklingsarbete och aktivt bidrar till förbättringar.

Inför anställning inom psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning. Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Mari Nilsson, avdelningschef
Telefon 054-61 98 38
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Länsgemensam psykiatri i Värmland är en specialistverksamhet som består av fem mottagningar, neuropsykiatriska mottagningen, centrum för ätstörningar, centrum för traumatisk stress, beroendecentrum och Laromottagningen. Länsgemensam psykiatri ska länsövergripande ge god vård till patienter som tillhör de olika specialistmottagningarnas kompetensområde. Patienten är i fokus i arbetet med samverkan med anhöriga/närstående, interna och externa vårdgrannar som viktiga samarbetspartners. Länsgemensam psykiatri har också uppdrag att bidra med sin spetskompetens till interna och externa vårdgrannar genom kunskap såsom handledning och utbildning.