Sjuksköterska, barn- och ungdomspsykiatrin, Karlstad

Sjuksköterska, barn- och ungdomspsykiatrin, Karlstad

Vi söker nu en legitimerad sjuksköterska till Intensiva Insatser.

Intensiva Insatser är barnpsykiatrins mottagning för akut och intensiv vård och erbjuder psykiatrisk högkvalificerad vård till de barn och ungdomar i Värmland som mår allra sämst psykiskt.
Vård och behandling bedrivs huvudsakligen i öppenvård samt med akut och planerad dagvård. Vid speciella behov kan slutenvård bedrivas. Mottagningen jobbar enligt "Värmlandsmodellen" som innebär intensiva insatser i form av till exempel hembesök hos familjer i stället för slutenvård.

Som sjuksköterska kommer du bland annat att jobba med akuta bedömningar och rådgivning utöver hembesök. Vi erbjuder ett utvecklande jobb där du samarbetar tillsammans med andra sjuksköterskor och andra professioner. Vi arbetar tvärprofessionellt vilket förutsätter att du har god samarbetsförmåga och hög grad av respekt för dina kollegors kompetenser. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper samt intresse för utvecklings- och förändringsarbete

Tjänstgöring var 6:e helg och heldygnsvård (mixtjänst) vid behov.
Beredskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning inom psykiatri och/eller erfarenhet av arbete inom barn- och ungdomspsykiatri eller annat arbete med barn och ungdomar är önskvärt, men inget krav. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
B-körkort krävs då resor i tjänsten förekommer.

Inför anställning inom psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister.

Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Margaretha Hagberg, avdelningschef
Telefon 054-61 83 78
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland.
Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

BUP är regionens specialistresurs för barn och ungdomar med psykisk ohälsa. Vi arbetar utifrån en helhetssyn på barn och ungdomar i deras sammanhang för att skräddarsy våra insatser. Hos oss arbetar vi tvärvetenskapligt i team bestående av läkare, psykolog, kurator, pedagog, skötare, sjuksköterska samt samverkar med övriga professioner som sjukgymnast, arbetsterapeut och logoped.
Barn- och ungdomspsykiatrin i Värmland består av en allmän barnpsykiatrisk mottagning, två neuropsykiatriska mottagningar, en mottagning för Intensiva Insatser samt en administrativ enhet.
Samtliga mottagningar har i uppdrag att arbeta med bedömningar, diagnostik och behandling.
Barn- och ungdomspsykiatrin befinner sig i en dynamisk utveckling när gäller behandling, tillgänglighet och samverkan med angränsande verksamheter. Hos oss får du vara med och påverka utvecklingsarbetet. I detta arbete ingår också kompetensutveckling som i sin tur ökar vårdkvalitén.
Till vår mottagning för Intensiva insatser söker vi en legitimerad sjuksköterska.