Sjuksköterska, öron-näsa-halsmottagningen, Karlstad

Sjuksköterska, öron-näsa-halsmottagningen, Karlstad

Vi söker en sjuksköterska till öron-näs- och halsmottagningen. Vill du bli en av oss? Placeringen gäller främst på vår mottagning men 1 - 2 helger/6-veckorsperiod ingår på vår avdelning 16. ÖNH-kliniken har en bred verksamhet med bland annat yrsel-, snark-, matstrups- och allergiutredningar, tal/röstutredningar, ÖNH-kirurgi, telefonrådgivning, onkologimottagning med mera. Sjuksköterskearbetet på mottagningen innebär bland annat att ha telefonrådgivning, preoperativa samtal samt assistera våra läkare vid olika undersökningar. På vår avdelning 16, som har 12 slutenvårdsplatser, tar vi hand om öron-, näs- och hals- samt ögon- och käkkirurgiska patienter i alla åldersgrupper. Mottagningen och avdelningen har ett nära samarbete och kliniken bedriver akutverksamhet dygnet runt. Mixtjänstgöring.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi tror att du är en person med stort engagemang som gillar utmaningar och att utvecklas, tycker om att arbeta i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Du ska ha gott bemötande mot patienter, anhöriga och kollegor. Ledordet är patienten i fokus. Du ska vara bra på att ta initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men också för helheten. Erfarenhet av ÖNH är meriterande.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Annika Lindell, avdelningschef
Telefon 054-61 43 98
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.