Sjuksköterska, öron-näsa-hals sjukvården avdelning 16, Karlstad

Sjuksköterska, öron-näsa-hals sjukvården avdelning 16, Karlstad

Som sjuksköterska på avdelningen kommer du att möta patienter med olika vårdbehov. I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter samt att ta emot patienter som är i behov av akut sjukvård då vi är en avdelning med jourverksamhet med ambulansintag kvällar och helger. Eget ansvar är en förutsättning i arbetet. Vi jobbar 2 helger av 6. Vi erbjuder individuellt anpassad inskolning och handledning. Du ges möjlighet till kompensutveckling i din yrkesroll.

Kvalifikationer
Vi söker dig, legitimerad sjuksköterska, och vi tror att du är en person med ett stort engagemang som gillar utmaningar och att utvecklas, tycker om att arbeta i team med både gamla och unga patienter. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, ansvarstagande och kommunikativ förmåga. Du är van att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är strukturerad och har förmåga att se till helheten för en väl fungerande avdelning. Du är öppen för utveckling.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Lotta Holmén, avdelningschef
Telefon 054-61 57 59
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Välkommen till vårdavdelning 16 öron-näsa-hals. På vår avdelning har vi 12 slutenvårdplatser inom område öron-näsa-hals, ögon samt käkkirurgi. Vi söker nu en ny medarbetare till vår avdelning som är under utveckling. Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete med trevliga arbetskamrater där nya idéer och delaktighet välkomnas. Då vi har en egen akutmottagning / akutverksamhet med ambulansintag ingår även arbete att assistera läkare vid undersökningar på jourtid på avdelningen. Mottagningen och avdelningen har ett nära samarbete och här ingår rotation på schema i vårt akutrum på mottagningen.