Psykolog, psykologenheten, neurologi och rehabiliteringskliniken, Karlstad

Psykolog, psykologenheten, neurologi och rehabiliteringskliniken, Karlstad

Neuropsykologiska utredningar genomför vi för målgrupperna inom neurologi- och rehabiliteringskliniken, minnesmottagningen och enheten för försäkringsmedicinska utredningar. Vilken målgrupp som blir aktuell för dig att arbeta mot beror på patientbehovet kopplat till din individuella kompetens och erfarenhet. Neurologi- och rehabiliteringskliniken är en verksamhet som arbetar med rehabilitering och stöd för personer med förvärvade hjärnskador och neurologiska sjukdomar (vuxna). De psykologiska insatserna består främst av neuropsykologiska utredningar, där mycket av utmaningen ligger i att översätta resultaten så att utredningen kan bli till hjälp för patienten. Andra insatser är kortare behandlingskontakter, bedömningssamtal, teamdiskussioner och uppföljning/rehabiliteringsinsatser. Tre psykologer har uppdrag på kliniken, varav en har specialistbefattning. Minnesmottagningen utreder vuxna med minnessvårigheter och andra symtom som kan tala för demenstillstånd. Psykologens uppgift är att genomföra neuropsykologiska utredningar som bidrag till att hitta orsaken till symtomen, öka förståelsen för patientens behov och bidra till planering av stödåtgärder. Enheten för försäkringsmedicinska utredningar är en verksamhet som genomför aktivitetsförmågeutredningar (AFU) med uppdrag från Försäkringskassan. Två legitimerade psykologer arbetar med AFU.

Kvalifikationer
Vi söker en legitimerad psykolog. Vi lägger stor vikt vid att du har ett intresse för att fördjupa dig inom området neuropsykologi. Meriterande är klinisk erfarenhet av neuropsykologiska utredningar. Att samarbeta med andra psykologer och andra professioner är centralt i arbetet varav en god samarbetsförmåga en egenskap vi söker.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Susanna Wennerfeldt, tf enhetschef
Telefon 054-61 82 02
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Psykolog
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 apr 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Är du intresserad av att jobba i en enhet med 15 andra psykologer med varierande uppdrag. Efterfrågan på våra tjänster är stor och därför söker vi nu en psykolog för uppdrag med neuropsykologiska utredningar. Du kommer att kunna arbeta både med neuropsykologiska utredningar och behandlingsarbete.