PTP-psykolog, vuxenhabiliteringen

PTP-psykolog, vuxenhabiliteringen

Som PTP-psykolog inom habiliteringen får du ett omväxlande och stimulerande arbete som innefattar utrednings- och behandlingsarbete till vuxna med funktionsnedsättning. En del av arbetsuppgifterna består av stöd, rådgivning och konsultation till personal och anhöriga. Arbetet sker i nära samverkan med övriga professioner inom vuxenhabiliteringen, annan personal och andra myndigheter. Tillsammans med verksamhetens övriga psykologer diskuteras gemensamma yrkesfrågor. Metod- och utvecklingsarbete ingår i arbetsuppgifterna. Just nu utvecklar vi bland annat vårt grundläggande utbud, med mer fokus på insatser i grupp och utökat utbud av e-tjänster. Samarbete och utbyte med kollegor som arbetar inom habilitering för barn och ungdomar ingår. Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
Psykologexamen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där engagemang samt förmågan och viljan till samverkan med andra är viktig.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Marja Rudenhed, studierektor PTP-programmet
Telefon 054-61 40 27
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Psykolog
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 apr (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Välkommen att söka PTP hos oss! Just nu söker vi PTP-psykolog till vuxenhabiliteringen. Vi erbjuder erfarna handledare och kvalitetssäkrade PTP-tjänster med start i september 2019. Hos oss har du möjlighet att ta del av ett gediget PTP-program, kollegialt nätverk och möjligheter till spännande karriärvägar som psykolog! Via PTP-programmet erbjuds du internutbildning med fokus på att ge dig trygghet i din yrkesroll som psykolog. Vuxenhabiliteringen i Värmland är en länsövergripande verksamhet som genom habiliteringsinsatser ska tillgodose behov hos vuxna personer med intellektuell funktionsnedsättning, autismspektrumtillstånd, rörelse-/ flerfunktionsnedsättning sedan tidig ålder eller förvärvad hjärnskada som medfört begåvningsmässig funktionsnedsättning. Vi arbetar i tvärprofessionella team med många olika personalkategorier vilket gör att vi ständigt lär av varandra. Här får du ett varierat arbete med engagerade arbetskamrater samt stor möjlighet till utveckling. Vi möter ständigt nya utmaningar i samtal med klienter och personal, där ingen dag är den andra lik. Verksamheten utgår från Karlstad och bedrivs över hela länet, vi har lokala kontor i Arvika, Kristinehamn och Torsby. Resor inom länet ingår.