PTP-psykolog, psykiatriska öppenvården, Karlstad Säffle Kristinehamn

PTP-psykolog, psykiatriska öppenvården, Karlstad Säffle Kristinehamn

I arbetsuppgifterna som PTP-psykolog kommer du att arbeta till stor del individuellt men också i nära samarbete och samverkan med samtliga professioner på mottagningen. Du kommer att arbeta med bedömningar, utredningar och behandlingar både enskilt och i grupp. Patientbesök sker främst på mottagningen men kan även ske på vårdcentral. I vissa fall görs hembesök hos patienter. Utöver enskilda besök finns möjlighet att delta i olika gruppverksamheter. Ett patientbesök inom öppenvårdspsykiatrin kan innefatta medicinsk bedömning, olika former av utredning, läkemedelstilldelning, psykoterapi, psykodynamisk eller kognitiv samt aktivitetsbedömning och hjälpmedelsbedömning.

Kvalifikationer
Psykologexamen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Marja Rudenhed, studierektor PTP-programmet
Telefon 054-61 40 27
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Psykolog
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 apr (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Välkommen att söka PTP hos oss! Just nu söker vi PTP-psykologer till psykiatrisk öppenvård inom Region Värmland. Vi erbjuder erfarna handledare och kvalitetssäkrade PTP-tjänster med start i september 2019. Hos oss har du möjlighet att ta del av ett gediget PTP-program, kollegialt nätverk och möjligheter till spännande karriärvägar som psykolog! Via PTP-programmet erbjuds du internutbildning med fokus på att ge dig trygghet i din yrkesroll som psykolog. Psykiatriska öppenvården: Karlstad, Säffle och Kristinehamn. Som PTP-psykolog inom psykiatrisk öppenvårdsmottagning kommer du ha din huvudplacering på din specifika mottagning som kan vara i Karlstad, Säffle eller Kristinehamn. Öppenvårdsmottagningarna samverkar inom PTP-programmet vilket innebär att handledning och utbildningsinsatser kommer till största del förläggas i Karlstad. Inom verksamheterna arbetar förutom psykologer även läkare, sjuksköterskor, kuratorer, skötare, arbetsterapeuter, sjukgymnaster, psykoterapeuter och vårdadministratörer. Alla har en given funktion utifrån sin yrkesroll och vi arbetar tillsammans i team och tvärprofessionellt.