PTP-psykolog med placering inom verksamhetsområde södra

PTP-psykolog med placering inom verksamhetsområde södra

I arbetsuppgifterna som PTP-psykolog hos oss kommer du att arbeta med bedömningar och samtalsbehandlingar vilka kan ske individuellt, i grupp eller via internet. Andra arbetsuppgifter är att arbeta konsultativt mot övriga kompetenser inom verksamheten, samt att sprida psykologisk kunskap genom att föreläsa, handleda, utarbeta nytt pedagogiskt material och liknande. Din huvudsakliga placering kommer att vara på vårdcentral inom område öppenvården södra. Resor inom området kommer att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Psykologexamen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Ingela Agnarsson, verksamhetschef, via växeln
Telefon 054-61 50 00
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Psykolog
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Välkommen att söka PTP hos oss! Just nu söker vi PTP-psykolog till område öppenvård södra inom primärvård/vårdcentral. Våra vårdcentraler finns i Karlstad, Kil, Molkom, Skoghall och Forshaga. Vi erbjuder erfarna handledare och kvalitetssäkrade PTP-tjänster med start i september 2019. Hos oss har du möjlighet att ta del av ett gediget PTP-program, kollegialt nätverk och möjligheter till spännande karriärvägar som psykolog! Via PTP-programmet erbjuds du internutbildning med fokus på att ge dig trygghet i din yrkesroll som psykolog. Inom Region Värmland, område öppenvård pågår ett stort förbättringsarbete för ett bättre patientflöde med syfte att patienterna i större grad ska komma till rätt vårdnivå direkt, utan omvägar. Ett av flera fokusområden i detta arbete är just patienter med psykisk ohälsa, där våra psykosociala resurser inom vårdcentralens samtalsmottagning och Första linjen har en central roll. Verksamhetens uppdrag är att identifiera olika former av problematik, göra basala bedömningar av lätt till medelsvår psykisk ohälsa och behandla lindrigare former och tillstånd av psykisk ohälsa. Den ska också kunna identifiera svårare former av psykisk ohälsa, risk/missbruk och snabbt remittera vidare till rätt instans.