PTP-psykolog med placering inom barn- och familjehälsa

PTP-psykolog med placering inom barn- och familjehälsa

Du som vill arbeta med att främja psykisk hälsa och förebygga psykisk ohälsa hos blivande föräldrar och familjer med barn i förskoleåldrarna är välkommen till oss! Vi är en engagerad psykologgrupp som består av såväl nya som mer erfarna psykologer. Vi arbetar med råd, stöd och behandlingsarbete riktat till blivande och nyblivna föräldrar, småbarnsföräldrar och barn upp till förskoleklass. Vi gör också utvecklingsbedömningar av små barn. Konsultation till länets barnmorskemottagningar och barnavårdscentraler, samverkan med vårdgrannar ingår också i uppdraget liksom deltagande i vårt gemensamma länsövergripande arbete med fortbildning och metodutveckling. Vårt uppdrag är att stärka friskfaktorer och minska riskfaktorer under de viktiga första åren i livet. Psykologmottagningen är placerad i Karlstad och har ett länsövergripande uppdrag där resor i tjänsten ingår.

Kvalifikationer
Psykologexamen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort önskas.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Marja Rudenhed, studierektor PTP-programmet
Telefon 054-61 40 27
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Psykolog
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 apr (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Välkommen att söka PTP hos oss! Just nu söker vi PTP-psykolog till barn- och familjehälsa med placering på psykologmottagningen för föräldra- och barnhälsovård. Vi erbjuder erfarna handledare och kvalitetssäkrade PTP-tjänster med start i september 2019. Hos oss har du möjlighet att ta del av ett gediget PTP-program, kollegialt nätverk och möjligheter till spännande karriärvägar som psykolog! Via PTP-programmet erbjuds du internutbildning med fokus på att ge dig trygghet i din yrkesroll som psykolog. Verksamhetsområde barn- och familjehälsa är organiserade inom område öppenvård och består av förskoleteam Tummen, föräldrastödsmottagningen och psykologmottagningen för föräldra- och barnhälsovård. Verksamhetsområdet bemannas av pedagoger, psykologer och socionom samt vårdadministratör och verksamhetschef. Vårt huvudsakliga uppdrag är att arbeta förebyggande och hälsofrämjande med barn 0-10 år samt dess föräldrar. Inom ramen för det kliniska arbetet ges stöd, behandling och utredning. Barn- och familjehälsa finns lokaliserade i centrala Karlstad men är till stor del länsövergripande.