Logopeder, logopedenheten, Värmland

Logopeder, logopedenheten, Värmland

Vi söker dig som är intresserade av att utreda förskolebarn med tal- och språksvårigheter. Även arbete inom andra diagnoser kan bli aktuellt om du så önskar. I tjänsten ingår att utreda, diagnosera samt vid behov behandla. Även kontakt med förskola och andra vårdgivare kan förekomma. Vikariat under hela året 2019 som kan komma att förlängas ytterligare.

Kvalifikationer
Vi söker två legitimerade logopeder. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har en god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du bör vara flexibel och lösningsfokuserad och kunna planera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du är ansvarstagande och även intresserad av att delta i det allmänna kvalitets- och utvecklingsarbetet på mottagningen. Vi kan erbjuda dig kontinuerlig handledning och stöd av mentor och vårdadministratörer.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Susanna Wennerfeldt, enhetschef
Telefon 072-249 83 91
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 23 jan (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Logopedenheten i Värmland är en länsövergripande verksamhet som består av öppenvårdsmottagningar i Karlstad, Arvika och Torsby samt på vårdcentralerna i Kristinehamn och Säffle.