Logoped, barn- och ungdomshabiliteringen i Värmland

Logoped, barn- och ungdomshabiliteringen i Värmland

Vi söker nu en nyfiken, engagerad logoped med placering i Karlstad. Vi erbjuder dig ett arbete i nära samarbete med kollegor med lång arbetslivserfarenhet och en stor portion av kompetens, humor och värme.

Logopedens arbetsuppgifter i teamet:
Bedömning och direkt eller indirekt behandling av kommunikation, tal- och språkstörningar samt ät- och sväljproblematik.
Du får:
-arbeta i tvärprofessionella team utifrån en helhetssyn på insatser riktade till barn/ungdomar med funktionshinder.
-Varierat arbete med både individuella insatser och gruppverksamhet, samverkan med nätverk och andra verksamheter inom landsting och kommun.
-Nära samarbete med hjälpmedelskonsulent som finns i våra lokaler.
-möjligheter att påverka såväl verksamhetens som den egna professionens innehåll och utveckling.
-goda möjligheter till kompetensutveckling internt och både yrkesspecifikt och habiliteringsövergripande.
-mentorsstöd

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad logoped. Kunskap om alternativa kommunikationssätt och tydliggörande pedagogik är meriterande. Vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga och är intresserad av utvecklingsarbete utifrån din profession. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort erfordras, leasingbil finns.

Inför anställning vid habiliteringen ska du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se "Begäran om utdrag ur belastningsregistret för personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder."

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Beta Vernhardsdottir, enhetschef
Telefon 054-61 85 43
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Optiker & Audionom, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland.
Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Habiliteringen är en länsövergripande specialistresurs för personer med varaktiga funktionsnedsättningar. Målgrupp är barn och ungdomar med intellektuell funktionsnedsättning och/eller neurologiskt betingad rörelsefunktionsnedsättning, många har även neuropsykiatriska tillstånd.
På habiliteringen arbetar vi familjeorienterat med barnets behov i centrum för att skräddarsy insatserna. Vi jobbar i tvärprofessionella team, här får du ett varierat arbete med engagerade kollegor samt stor möjlighet att utveckla arbetet. En stor del av arbetet är kunskapsöverföring till det lokala nätverket kring barnet/ungdomen. Den största arbetsplatsen är förlagd till Karlstad, men vi har även kontor i Arvika, Kristinehamn, och Torsby.

Läs gärna mer om oss på regionvarmland.se.
https://www.regionvarmland.se/jobb-utbildning-och-forskning/Jobba-hos-oss/vara-medarbetare/