Fotvårdsterapeut, vårdcentralen Västerstrand, Karlstad

Fotvårdsterapeut, vårdcentralen Västerstrand, Karlstad

Fotvårdsterapeut vårdcentralen Västerstrand med placering på vårdcentralen Gripen. Vi söker nu en fotvårdsterapeut för att arbeta med medicinsk fotvård till diabetiker. Vi har centraliserat fotvårdsmottagningen för vårdcentralerna Herrhagen och Västerstrand till vårdcentralen Gripen och du kommer främst arbeta med vårdcentralen Västerstrands diabetespatienter. På Gripen arbetar du nära två andra fotvårdsterapeuter. Du ansvarar för information och utbildning inom ditt kompetensområde. Arbetet är självständigt och du utför regelbunden fotstatus, risk indelar enligt riktlinjer, ger egenvård, omvårdnadsbehandling och fotsjukvård.

Kvalifikationer
Vi söker dig med adekvat medicinsk fotvårdsutbildning samt undersköterskeutbildning. Diabetesutbildning och datavana är meriterande.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Åsa Wahlén, enhetschef
Telefon 054-61 84 57
Område Karlstad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Skönhet & Personlig omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.