Distriktssköterska, vårdcentralen Västerstrand, Karlstad

Distriktssköterska, vårdcentralen Västerstrand, Karlstad

Vi söker dig distriktssköterska som brinner för vårdcentralsarbete, som har lätt för samarbete, hög ansvarskänsla och som ser positivt på utvecklingsarbete och trivs med att arbeta i team tillsammans med läkare och vårdadministratör. Arbetsuppgifter: Normalt förekommande arbetsuppgifter för distriktsköterskor i primärvård, så som allsidigt och självständigt mottagningsarbete, telefonrådgivning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till distriktssköterska, gärna med diabetes 15hp men det är inget krav. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper. Du skall trivas med att arbeta självständigt.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Jennie Forsgren, enhetschef
Telefon 054-61 75 58
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.