Dietist, kirurgkliniken, Karlstad

Dietist, kirurgkliniken, Karlstad

Som dietist hos oss arbetar du med patientrelaterade nutritionsfrågor. I dina arbetsuppgifter ingår att bedöma energi- och näringsbehov samt lägga upp individuella nutritionsbehandlingsplaner till inneliggande och polikliniska patienter. Eftersom vi vill hänga med i utvecklingen kommer även att arbeta med utvecklings- och kvalitetsarbete i samarbete med klinikernas nutritionsombud.
Nutritionsarbetet värdesätts högt av verksamheterna, och som dietist samarbetar du med klinikens sjuksköterskor och läkare kring patienten. Vi ser gärna att man arbetar i team runt patienten och arbetet kring detta har kommit olika långt i patientgrupperna. I arbetsuppgifterna ingår att utveckla dietistens roll i teamet.
Vi erbjuder ett varierande arbete med stora möjligheter att påverka arbetsupplägget.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad dietist. Det är meriterande om du har erfarenhet av svårt sjuka patienter samt goda kunskaper i klinisk nutrition, både enteral- och parenteral nutrition. För att trivas med tjänsten tror vi att du gillar att samverka med dina kollegor kring patienten och att du vill jobba med utvecklingsfrågor inom din profession.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9".

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Christina Polleryd, avdelningschef
Telefon 054-61 64 12
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland.
Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

På kirurgmottagningen har vi dagvårdsverksamhet, stomimottagning, sjuksköterske-/läkarmottagning, kurator samt dietist samlat i samma lokaler.
På kliniken finns sen tidigare två heltidsanställda dietister och inom Region Värmland finns ett kontaktnät mellan dietisterna.