Barnmorskor/sjuksköterskor, kvinnosjukvården, Karlstad

Barnmorskor/sjuksköterskor, kvinnosjukvården, Karlstad

Vi söker barnmorskor till kvinnosjukvårdens förlossningsavdelning och barnmorskor eller sjuksköterskor till avdelning 14/BB avdelning 14 Karlstad. Som medarbetare hos oss kommer du att få en väl tilltagen och individuell anpassad inskolning utifrån erfarenhet och kompetens. Ett mentorsprogram planeras där handledning och utbildning kommer att ingå. Du ges möjlighet till att fördjupa dig i yrkesfrågor efter personligt intresse och verksamhetens behov. Många medarbetare har egna ansvarsområden eller ingår i arbetsgrupper som arbetar med utveckling och anordnar, bland annat internutbildningar för sina kollegor. Skiftarbete ingår och utgår från verksamhetens behov.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska eller sjuksköterska. Erfarenhet inom området ses som positivt men du som är helt ny är också välkommen till oss för att bygga upp din erfarenhet och kompetens. Hos oss sätter vi alltid patienten i fokus och det är därför är det viktigt att du är professionell i mötet med patienter och anhöriga.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Ing-Marie Knutsson, avdelningschef avdelning 14...
Telefon 054-61 51 52
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Verksamhetsområde kvinnosjukvård har uppdrag att erbjuda länets befolkning gynekologisk öppen- och slutenvård samt obstetrisk öppen- och slutenvård. Vi fokuserar på en god arbetsmiljö, hälsosamma scheman, värdegrundsarbete, verksamhetsutveckling och vi är HBTQ- certifierade. Vi erbjuder dig arbete tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor.