Barnmorska, kvinnosjukvården, Karlstad

Barnmorska, kvinnosjukvården, Karlstad

Vi söker en barnmorska till kvinnosjukvården med placering på förlossning och BB. Som medarbetare hos oss kommer du att få en väl tilltagen och individuellt anpassad inskolning utifrån erfarenhet och kompetens. Ett mentorsprogram planeras där handledning och utbildning kommer att ingå. Du ges möjlighet till att fördjupa dig i yrkesfrågor efter personligt intresse och verksamhetens behov. Många medarbetare har egna ansvarsområden eller ingår i arbetsgrupper som arbetar med utveckling och anordnar, bland annat, internutbildningar för sina kollegor. Skiftarbete och rotation mellan kvinnosjukvårdens avdelningar ingår och utgår ifrån verksamhetens behov och ditt personliga intresse.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska. Erfarenhet och vidareutbildning inom området ses som positivt men du som är helt ny är också välkommen till oss för att bygga upp din erfarenhet och kompetens. Det är viktigt för oss att du är en "lagspelare" och att du har ett positivt, empatiskt och professionellt arbetssätt där patienten alltid är i fokus. Vi ser gärna att du vill engagera dig i vårt fortsatta arbete med förbättringar och utveckling samt bidra i vårt prioriterade område kring god arbetsmiljö.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Ann-Lousie Filipsson, avdelningschef förlossningen
Telefon 054-61 53 03
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Verksamhetsområde kvinnosjukvård har uppdrag att erbjuda länets befolkning gynekologisk öppen- och slutenvård samt obstetrisk öppen- och slutenvård. Vi fokuserar på en god arbetsmiljö, hälsosamma scheman, värdegrundsarbete, verksamhetsutveckling och vi har nyligen genomgått utbildning inför att bli HBTQ-certifierade. Vi erbjuder dig arbete tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor.