Barnmorska, STI-mottagningen, Karlstad

Barnmorska, STI-mottagningen, Karlstad

Vi söker en barnmorska till hudsjukvården i Värmland med placering på STI-mottagningen.
Du som barnmorska är en viktig resurs på STI- mottagningen. Vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete i nära samarbete med andra yrkesprofessioner. Arbetsuppgifterna består bland annat av provtagning, preventivmedelsrådgivning, smittspårning och preventivt arbete i STI-frågor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska och har några års erfarenhet, ett plus om du har erfarenhet av smittspårning men inget krav. Du står för en öppen människosyn, är driven och intresserad av att vara delaktig i verksamhetens utvecklingsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där vi värdesätter hög social kompetens och ett gott bemötande.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister.
Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9".

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Sophia Edelbring Sjödin, avdelningschef
Telefon 054-61 59 17
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland.
Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

STI-mottagningen som är HBTQ-certifierad, är länets specialistmottagning för sexuellt överförbara sjukdomar och finns på Centralsjukhuset i Karlstad. Här arbetar läkare, barnmorska, sjuksköterskor och kurator.