Arbetsterapeut, habiliteringen i Värmland

Arbetsterapeut, habiliteringen i Värmland

Bedömning och behandling av barn och ungdomar med olika typer av funktionsnedsättningar. Utprovning och uppföljning av hjälpmedel. Konsultation till personer i barnet/ungdomens närmiljö. Du får: *Arbeta i tvärprofessionella team utifrån en helhetssyn på insatser riktade till barn/ungdomar med funktionshinder. *Varierat arbete med både individuella insatser och gruppverksamhet, samverkan med nätverk och andra verksamheter inom landsting och kommun. *Möjligheter att påverka såväl verksamhetens som den egna professionens innehåll och utveckling *Goda möjligheter till kompetensutveckling internt och externt både yrkesspecifikt och habiliteringsövergripande. *Nära samarbete med hjälpmedelskonsulent som finns i våra lokaler. *Mentorstöd *Friskvårdstimme på arbetstid

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och som är intresserad av barn och ungdomar och deras utveckling. Vi arbetar i team och lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga. Vi delar gärna med oss av vad vi kan och är öppna för och nyfikna på vad vår nya arbetskamrat kan bidra med. Har du erfarenhet av att arbeta inom habilitering och/eller med barn och ungdomar är det meriterande. Körkort erfordras, leasingbil finns.

Inför anställning vid Barn- och ungdomshabilitering ska du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Begäran om utdrag ur belastningsregistret för personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder." Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Marianne Fleron, enhetschef
Telefon 054-61 85 53
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjukgymnastik & Rehab, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Habiliteringen är en länsövergripande specialistresurs för personer med varaktiga funktionsnedsättningar. Målgrupp är barn och ungdomar med intellektuell funktionsnedsättning och/eller neurologiskt betingad rörelsefunktionsnedsättning, många har även neuropsykiatriska tillstånd. På habiliteringen arbetar vi familjeorienterat med barnets behov i centrum för att skräddarsy insatserna. Vi jobbar i tvärprofessionella team, här får du ett varierat arbete med engagerade kollegor samt stor möjlighet att utveckla arbetet. Den största arbetsplatsen är förlagd till Karlstad, men vi har även kontor i Arvika, Kristinehamn, och Torsby.